Je winstkansen verhogen met het Paroli systeem
Paroli voor Roulette – Ben je al bekend met het Martingale systeem en misschien een beetje bang voor de mogelijkheid om een groot bedrag te verliezen? Dan is het Paroli systeem wellicht iets voor je. Het Paroli systeem is eigenlijk het tegenovergestelde van het Martingale systeem: meestal verlies je een klein bedrag maar daar staat tegenover als je wint, win je meteen een groot bedrag.
Hoe werkt het Paroli systeem precies?
Bij het Paroli systeem verdubbel je je inzet na elke winst, in plaats van na elk verlies zoals bij het Martingale Roulette systeem. Als je ermee begint kies je hoeveel je startinzet wordt en hoe vaak je achter elkaar wil winnen voordat je je winst pakt. Net zoals het Martingale syteem kan je dit systeem gebruiken bij 50/50 gokspellen, zoals even/oneven bij roulette.
Stel dat je begint met een inzet van 10 euro en dat je ervoor kiest om je winst te pakken na drie opeenvolgende winsten. Als je de eerste ronde verliest zet je opnieuw 10 euro in. Als je wint, zet je 20 euro. Als je dan verliest zet je opnieuw 10 euro in en als je weer wint zet je 40 euro in. Als je dan nog een keer wint, dus voor de derde keer op rij, dan neem je de 70 euro winst en begin je weer opnieuw met een inzet van 10 euro.
Na een verloren ronde zet je dus je gekozen bedrag in (10 euro in het voorbeeld). En na een gewonnen ronde verdubbel je de inzet, totdat je een van te voren gekozen aantal keren achter elkaar hebt gewonnen, want dan is het tijd om je winst te pakken!
Paroli voor Roulette uitproberen – klik hier!
De voor en tegens van het Paroli systeem
Het grootste voordeel van het Paroli systeem is dat je nooit een groot bedrag in een ronde verliest. Ook wanneer je verliest nadat je een paar keer achter elkaar hebt gewonnen, verlies je alleen je begin inzet.
Rekenvoorbeeld voor Paroli bij Roulette
Stel bijvoorbeeld dat je 10 euro in hebt gezet en wint, dan zet je 20 euro in, wint wederom en zet dan 40 euro in. Als je dan verliest kost het je op dat moment 40 euro. Maar 30 euro daarvan is het geld dat je in de eerste ronde (10 euro) en tweede ronde (20 euro) hebt gewonnen. Ten opzicht van het begin van het spel heb je dus slechts 10 euro verloren. Maar als je die laatste ronde nou had gewonnen, was je winst 70 euro geweest!
Deze situatie voelt heerlijk, want je voelt de spanning om een groot bedrag te winnen, terwijl je maar een klein bedrag verliest als het niet lukt. De valkuil van deze methode is dat het heel frustrerend kan zijn om zo vaak achter elkaar te verliezen.
Ben jij geschikt voor het Paroli systeem?
Zoals eerder gezegd: als je vaak wil winnen (met een kleine kans op een relatief groot verlies) moet je voor het Martingale systeem gaan.
Het Paroli systeem geeft je een kleine kans op grote winst, maar daarvoor betaal je met veel kleine verliezen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en natuurlijk kan je ook af en toe wisselen en tijdens Roulette spelen een andere strategie gebruiken! Voor welk systeem je ook kiest er is uiteraard nooit een 100% garantie dat je wint met een speciale strategie.
Toch speel je nooit voor niets want het gebruiken van systemen maakt het spel inzichtelijker en het is gebleken dat de professionele benadering bijdraagt aan een geconcentreerde manier van spelen aan de Roulette tafels. Dit is op zich dus al een reden om er één te gebruiken. Nogmaals, baat het niet dan schaadt het ook niet.
Het Paroli systeem in beeld
Gebruik van roulette systemen
zoals op alle pagina’s aangegeven is het spelen met een strategie -of dat nou Paroli, Labouchere of een andere is- nooit een garantie op winst. Er zijn vele factoren die meebepalen of jij wel of niet gat winnen met spelen. Geluk is de grootste factor en dat maakt het spel ook zo leuk. Vaardigheden kunnen slechts voor een klein deel invloed uitoefenen op de jouw winstkansen. Houd hier rekening mee tijdens het spelen. Iedereen die beweerd dat de Paroli strategie een 100% garantie geeft heeft het mis.
Het staat je vrij om alle systemen, strategieën en reeksen te proberen maar onthoud dat je niet elk casino (ook online) het gebruik van systemen toestaat.